Ga naar content
Mijn buurt: 
soesterberg +5.0km
  Verander locatie

  Man aangehouden – Stationsplein – Amersfoort

  Gisteravond, 4 april, is een 48-jarige man aangehouden voor verboden wapenbezit op Amersfoort centraal station. De man in een donkerkleurige jas, zou een medepassagier bedreigd hebben. Wie was hiervan getuigen?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De politie is een onderzoek gestart naar deze mogelijke bedreiging. Rond 22.15 uur ontving de politie een melding van een verdachte situatie in een trein. Meerdere eenheden snelden ter plaatste en begonnen direct het station te ontruimen. Toen de trein aankwam vanuit de richting station Schothorst, stapte de verdachte de trein uit waarop de agenten op het perron de verdachte hebben aangehouden. Het op een vuurwapen gelijkend voorwerp werd dichtbij de plek van de aanhouding van de man gevonden.

  Wie was er getuigen of wie is het slachtoffer?
  Tijdens de arrestatie van de man is het slachtoffer weggegaan. Wij komen toch graag met deze persoon in contact om het verhaal aan te horen, om zo een beter beeld te kunnen krijgen van de situatie. Zat u in de trein van Apeldoorn in de richting van Amersfoort rond 22.00 uur en heeft u iets gezien, gehoord, opgemerkt wat vreemd was? Of was u slachtoffer van de bedreiging? Neem dan contact op met de politie. Dit kan via 0900-8844. Heeft u informatie? Die kan u gratis tippen via 0800-6070 of helemaal anoniem via 0800-7000 of online door hier te klikken.

  Vermeld het volgende zaaksnummer: 2024105429

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening