Ga naar content
Mijn buurt: 
Hilversum +5.0km
    Verander locatie

    Man mogelijk voorgoed blind - Erfgooiersstraat - Hilversum

    Woensdag 13 maart werd in de ochtend een 59-jarige man zeer zwaar mishandeld in het bos, gelegen aan de Erfgooiersstraat. De verdachte zou mogelijk in een tent hebben gebivakkeerd. Wie weet meer?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 08:15u liep een man samen met zijn hond het bos in van de Westerheide. Na ongeveer 30 meter was er een pad om linksaf te slaan. De man liep dit pad in, waar na ongeveer 60 meter een omgevallen boom op het pad lag. Naast de omgevallen boomstam stond een zilvergrijze koepeltent met veel troep er omheen. Er ontstond een discussie tussen de man met zijn hond en de vermoedelijke tenteigenaar. Helaas mondde deze discussie uit tot zware mishandeling.

    Oog mogelijk kwijt
    Het slachtoffer werd meerdere malen ernstig verwond aan zijn hoofd. Hij probeerde zich te verdedigen en wist op een gegeven moment de verdachte van zich af te krijgen. Het slachtoffer bloedde ernstig uit zijn oog en ging onder begeleiding van zijn eigen hond naar huis. Vanuit huis is de man, samen met zijn vrouw, richting het ziekenhuis gegaan. Daar bleek de situatie dreigend te zijn voor de man en werd hij direct aan zijn oog geopereerd. De man is zeer waarschijnlijk voorgoed blind en de vraag is nog maar of hij zijn oogbol behoudt.

    Duidelijk signalement verdachte
    Het slachtoffer wist de politie een goed signalement te geven van de man. De man zou dus verblijven in een zilver/grijs kleurige koepeltent en zou het volgende signalement hebben:
    - Man;
    - Zou ongeveer 1.90M;
    - Tussen de 35 en 40 jaar oud;
    - De man sprak Duits;
    - Had bruin haar;
    - Droeg een lichtblauwe jas;
    - Hij droeg slippers;
    - Er stond een bakfiets onder een zijltje naast de tent. De bakfiets had een klein voorwiel met een hoge velg.

    Wie heeft meer informatie?
    In verband met de gezondheid van het slachtoffer kon het onderzoek niet eerder plaatsvinden. De recherche roept desondanks iedereen op om u te melden als u meer informatie heeft. Er zouden mogelijk ook passanten in de verte hebben gestaan, waar de verdachte naartoe riep. Bent u één van deze personen? Dan komt de politie graag met u in contact als getuige. Meld uw informatie gratis en anoniem bij de politie via 0800-6070 of anoniem via M. door hier te klikken of ook door gratis te bellen naar 0800-7000.

    Vragen

    Wie heeft meer informatie?

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening