Ga naar content
Mijn buurt: 
Utrech +5.0km
    Verander locatie

    Man zwaargewond achtergelaten - Daalsetunnel - Utrecht

    In Utrecht werd een oudere man aangereden op de fiets, toen hij stond te wachten bij het stoplicht op het kruispunt bij de Daalsetunnel op maandagmiddag 1 april. De persoon die hem aanreed ging er vandoor. Wie weet meer of heeft iets gezien?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Als het groen is, fietst de man in de menigte mee om over te steken. Dan wordt de man van achter hard aangereden door mogelijk een andere fietser voorzien van een blauwe kentekenplaat. Mogelijk had deze persoon ook een oranje tas van een maaltijdbezorgbedrijf bij zich. Het slachtoffer kan zich helaas niet meer veel herinneren van het ongeval. De recherche is daarom op zoek naar getuigen en vooral naar beelden.

    Getuigen en beelden gezocht

    Het slachtoffer liep diverse botbreuken op en is inmiddels geopereerd en revaliderende. De recherche komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of die mogelijk beeldmateriaal hebben. Heeft u informatie? Heeft u beelden? Deel die dan via onderstaand tipformulier. Uw informatie kunt u helemaal anoniem delen met de politie via 0800-6070 of via M. via 0800-7000. Online het anoniem doorgeven kan hier.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=KwQbrw9UJxI

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening