Ga naar content
Mijn buurt: 
zaanstad +25.0km
    Verander locatie

    Steekincident – Muidertrekvaart – Muiden

    Zondagochtend 14 april rond 09.30 uur vond een steekincident plaats onder het viaduct van de A1 met de Muidertrekvaart in Muiden. Een 18-jarige vrouw uit Zaandam raakte gewond. Op het moment van de steekpartij fietste een vrouw langs. Weet u wie deze vrouw is, of bent u deze vrouw? Neem direct contact op met de politie, dat kan ook anoniem.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Steekpartij

    De steekpartij begon in een auto, terwijl deze stilstond onder het viaduct van de A1 met de Muidertrekvaart. De 18-jarige vrouw uit Zaandam werd in de auto meermaals door een 21-jarige man uit Amsterdam gestoken met een scherp voorwerp. Zij raakte hierbij flink gewond. Het slachtoffer wist uit de auto te ontsnappen, maar de man kwam achter haar aan en mishandelde haar.

    Vrouw op fiets

    Op dat moment kwam een vrouw langsgefietst, maar helaas fietste zij door. Deze vrouw heeft mogelijk gezien wat er is gebeurd. De politie komt daarom graag in contact met haar! Dat kan ook anoniem. De politie hield even later de verdachte, een 21-jarige man uit Amsterdam, aan in de buurt van het incident. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

    Belangrijke getuige

    Weet u wie de vrouw is die langs het incident fietste, of bent u deze vrouw? Neem dan direct contact op met de politie. Uw informatie is belangrijk voor het politieonderzoek!

    Delen van de informatie kan via 0900-8844 en door middel van het tipformulier hieronder. Wilt u liever anoniem blijven? Geef dan uw informatie door aan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening