Ga naar content
Mijn buurt: 
Haarlem, Haarlem, Noord-Holland +5.0km
    Verander locatie

    Mishandeling – Koningstraat - Haarlem

    Afgelopen vrijdag 19 april even voor middernacht werd aan de Koningstraat in Haarlem een jongeman aangesproken op zijn kledingstijl. Vlak daarna werd hij vastgepakt, uitgescholden en mishandeld. Heeft u die avond iets opmerkelijks gezien aan de Koningstraat dat het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met de politie.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer wandelde die avond terug naar huis toen hij werd aangesproken door drie personen: twee mannen en één vrouw. Er werd aanstoot genomen aan de extravagante kleding van het slachtoffer. Op basis daarvan werd de geaardheid van het slachtoffer ingevuld door de daders. Na wat opmerkingen die het slachtoffer niet begreep omdat hij de Nederlandse taal niet spreekt werd hij uitgescholden en geslagen.

    Het gaat om drie verdachten, twee mannen en een vrouw. Alle drie hebben een lichte huidskleur. De twee mannen zijn tussen de 18 en 23 jaar oud, tussen de 1.80 en 1.85 meter, waren donker gekleed en hadden geen gezichtsbeharing. Ook de vrouw wordt geschat tussen de 18 en 23 jaar, zij had blond lang haar in een paardenstaart, goudkleurige oorringen en droeg een grijze jas met een bontkraag.

    De politie doet onderzoek en is nog op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie of heeft u camerabeelden van die bewuste avond? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening