Ga naar content
Mijn buurt: 
Statenkwartier%2C Den Haag%2C Nederland +5.0km
    Verander locatie

    Babbeltruc - De Savornin Lohmanlaan - Den Haag

    Op maandag 11 december 2023 is een bejaarde mevrouw het slachtoffer geworden van een babbeltruc. In de uitzending worden er camerabeelden gedeeld van de twee verdachten.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op die maandag werd het slachtoffer gebeld door een onbekende man die zich voorstelde als Bas. Deze onbekende man vertelde het slachtoffer dat er veel wordt ingebroken in de buurt en dat hij langs zou komen om wat uit te leggen. Later kreeg het slachtoffer bezoek van deze onbekende man. Het slachtoffer voelde zich gedwongen om haar sieraden en bankpasjes aan deze man af te geven. Het slachtoffer heeft daarop haar bankpasjes en haar sieraden in een envelop gedaan en aan deze man afgegeven. Mogelijk was er nog een man in de woning aanwezig. Met deze bankpasjes is er geld opgenomen bij een Geldmaat in de Hobbemastraat en op twee locaties in het centrum van Den Haag. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van twee pinners. 

    Vragen

    Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening