Ga naar content
Mijn buurt: 
Kwintsheul +5.0km
    Verander locatie

    Overval supermarkt - Hildo Kroplaan - Den Haag

    Op maandag 1 januari rond 15.00 uur wordt een supermarkt aan de Hildo Kroplaan in Den Haag overvallen door een onbekende man. De politie ontvangt graag informatie over deze overval.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Onder bedreiging van een mes nam de overvaller de inhoud van de kassa mee. Bij deze overval voelde één van de slachtoffers een voorwerp in haar zij en hoorde zij de man zeggen: 'Ik heb een wapen bij me'. De overvaller was volledig in het zwart gekleed en zijn gezicht was bedekt. De verdachte is na de overval weggerend in de richting naar de Toon Dupeiserf en de Doctor H.E. van Gelderlaan. Daarna rende hij via een onderdoorgang van een flat die uitkomt op de Jan Romeinstraat. In de uitzending worden er camerabeelden getoond. Het onderzoeksteam ontvangt graag informatie over deze zaak. 

     

    Vragen

    Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.  Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9647543. 

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening