Ga naar content
Mijn buurt: 
2614 +25.0km
    Verander locatie

    Explosies - Van Ostadestraat - Den Haag

    In oktober en november van 2023 is een café in de Van Ostadestraat in Den Haag meerdere malen het doelwit geweest van verschillende incidenten.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het café zit aan de Vaillantlaan op de hoek van de Van Ostadestraat. In de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 oktober is er een explosief geplaatst tegen het raam van het café. In de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 december wordt door een onbekende man met een klauwhamer flinke schade aangericht op het raam van het café. Een week later in de nacht van zaterdag 16 op 17 december is het café opnieuw het doelwit. Rond 02.30 uur komen er drie personen in een grijskleurige Peugeot met gedoofde lichten de straat inrijden.Hier stappen twee personen uit die naar het café lopen. Nadat zij een gat in het raam hadden geslagen wordt er een voorwerp aangestoken en naar binnen gegooid. Dit explosief heeft een enorme schade aangericht. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de verdachten van de laatste twee incidenten. 

     

    Vragen

    Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.  Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9647543. 

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening