Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
stevinstraat +10.0km
  Verander locatie

  Schietincident - Tullinghstraat - Den Haag

  De politie doet nog steeds onderzoek naar een schietincident in de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 oktober 2023 rond 00.40 uur in de Tullinghstraat in Den Haag. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de verdachten.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Bij dit schietincident raakte twee personen gewond aan hun been. Deze twee mannen maakte deel uit van een groep van zes mannen. De schutter maakte onderdeel uit van een andere groep. Uit onderzoek is gebleken dat de groep waar de slachtoffers zijn gevallen uit Rotterdam komen en de groep van waaruit is geschoten uit Den Haag. Op camerabeelden is te zien dat één van de mannen van de groep die de Tullinghstraat in kwam rennen op een fiets wegreed. De twee groepen hebben mogelijk voor het schietincident al een tijdje in de buurt rond gelopen. Misschien zijn er mensen die iets kunnen vertellen over wat zich tussen de groepen heeft afgespeeld waardoor er geschoten is. Het onderzoeksteam ontvangt graag informatie. 

   

  Vragen

  Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.  Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9647543. 

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening