Ga naar content
Mijn buurt: 
rotterdam +10.0km
    Verander locatie

    Beroving Stationshal Rotterdam CS - Rotterdam Centrum

    In de stationshal van station Rotterdam CS werd een 42-jarige vrouw op 21 maart doelwit van een tasjesrover. De dader staat op beeld. Herkent u hem? Laat het ons weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer maakt gebruik van een rolstoel en wilde die dag op het centraal station van Rotterdam een trein pakken. Dat lukte niet, doordat de lift naar het perron defect was en ze moest daardoor naar een ander station om daar de lift naar haar trein te kunnen pakken.

    In de gaten gehouden
    In de stationshal belde ze degene met wie ze een afspraak had om haar vertraging te melden. Op dat moment sloeg de dief toe. Hij had haar al in gaten gehouden en nam in een onbewaakt moment de tas van haar rolstoel weg. Het slachtoffer kwam er pas bij het andere station achter dat haar tas gestolen was.

    Bel de politie
    De dader staat op beeld. (Her)kent u hem of weet u waar hij verblijft? Bel de politie op 0900-8844 of bel anoniem naar 0800-7000.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=4kXnH1KzE14

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening