Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Rotterdam +5.0km
  Verander locatie

  Diefstal met geweld – Burgemeester Roosstraat - Rotterdam Oost

  Op de Burgemeester Roosstraat in Rotterdam overvielen in de nacht van 3 op 4 april twee daders drie mannen. De politie doet onderzoek. Was je getuige, weet je wie dedaders waren of heb je beelden? Laat het ons weten!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Vuurwapen
  Twee mannen overvielen op 4 april drie mannen die van een uitgaansgelegenheid naar hun auto liepen op de Burgemeester Roosstraat in Rotterdam. Het tweetal sloeg met een vuurwapen en dreigde er ook mee. Wie zijn de twee? De politie roept getuigen op om zich te melden.

  Getuigen gezocht
  Het was iets na 01.00 uur toen het drietal vanaf de Noordsingel naar hun auto liep. Opeens sprongen op de Burgemeester Roosstraat de twee mannen voor hen en eisten onder bedreiging van een vuurwapen hun spullen.

  Geslagen
  Eén van de drie slachtoffers werd daarbij ook nog geslagen op zijn hoofd met het vuurwapen. Nadat ze verschillende eigendommen te pakken hadden, gingen de twee er vandoor. Ze renden richting de Noordsingel.

  Signalement
  Beide mannen hebben een donkere huidskleur en droegen zwarte kleding. Eén van de twee droeg een pet en een zwart windjack van Nike. De ander had een capuchon op en een grijs windjack aan.

  Informatie gezocht
  Heb je iets gezien of gehoord die nacht wat kan leiden naar het tweetal, bel dan met 0900-8844 of tip heel makkelijk via bijgaand formulier. Anoniem tippen kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=zaydjCtzYS4

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening