Ga naar content
Mijn buurt: 
Varsselder +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal bankpas en pinnen – Christinastraat – Etten

    Aan de Christinastraat in Etten verdwenen enkele bankpassen uit een auto. Twee mannen gebruikten deze passen voor verschillende aankopen. Weet jij wie dit zijn? Laat het ons weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De dieven haalden de bankpassen uit een tas die in de auto stond. Na de diefstal zijn ze vermoedelijk op de trein gestapt. Met één van de passen werden namelijk twee bedragen afgeschreven bij een NS-station. Later doken de mannen op bij een supermarkt in Zutphen. Daar rekenden ze diverse boodschappen af met dezelfde bankpas. De bestolen inwoner van Etten werd in totaal voor ruim tachtig euro gedupeerd.

    Herken jij deze mannen? Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=s_SI9HG5M9k

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening