Ga naar content
Mijn buurt: 
Deelen +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal ebikes vakantiepark – Krimweg – Hoenderloo

    Van een vakantiepark aan de Krimweg in Hoenderloo stalen twee mannen vijf elektrische fietsen. Herken jij dit duo? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De twee kwamen ’s nachts tussen 03.00 en 04.00 uur aan bij het vakantiepark. Ze liepen naar de fietsenstalling waar de e-bikes van het vakantiepark gestald stonden. Deze stalling wordt omheind door een hekwerk. Eerst probeerden de twee dit hek open te breken. Dat ging echter niet zonder slag of stoot en na ruim een kwartier gaven ze het op. Een half uur later keerden de mannen terug. Dit keer wist één van hen de stalling binnen te komen. Daar sneed hij van elke fiets het slot door, waarna hij de fiets over het hek tilde en aangaf aan zijn handlanger. Die zetten de e-bikes vermoedelijk in een voertuig, waarmee ze later vertrokken.

    Voor de eigenaren was de fietsendiefstal een zeer vervelende gebeurtenis; het was al de derde keer dat hen dit overkwam.

    Over de fietsen

    Het gaat om vijf witte e-bikes van het merk Gazelle, type Ultimate C8 Hmb. Framenummers:

    • 61875366
    • 61658340
    • 61876640
    • 61875354
    • 61658298

    Vragen

    • Weet jij wie deze mannen zijn?
    • Heb jij na 22 oktober 2023 een fiets gezien (of te koop zien staan) die aan de beschrijving voldoet?

    Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn: 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=RC_lkTbEmEM

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening