Ga naar content
Mijn buurt: 
Gelselaar +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal fiets – Oude Goorseweg – Diepenheim

    Aan de Oude Goorseweg in Diepenheim stalen twee mannen een fiets bij een huis. Ook maakten zij de bewakingscamera onklaar. Herken je de mannen? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De mannen liepen ’s morgens rond 05.00 uur de carport in en vertrokken met de fiets. Eén van hen merkte de bewakingscamera op. Even later zetten ze een andere fiets terug op de plek van de gestolen fiets. Daarna maakten ze de camera kapot door de kabels te verwijderen en onderdelen van de apparatuur mee te nemen.

    Herken jij één van de (of beide) mannen? Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=s_SI9HG5M9k

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening