Ga naar content
Mijn buurt: 
Dedemsvaart +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal uit bedrijf – Fahrenheitstraat – Dedemsvaart

    Aan de Fahrenheitstraat in Dedemsvaart stalen dieven bij een bedrijf enkele accu’s die bij elkaar ruim 28.000 euro waard zijn. Weet jij wie deze mannen zijn? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De daders kwamen kort na 22.00 uur aan bij de achterkant van het bedrijf. Ze reden in een donkere auto met daarachter een smalle, hoge aanhangwagen die wit van kleur was. Eén van de mannen opende het hek, waarna de auto het terrein op reed. Vervolgens slaagden ze erin om in het gebouw van het bedrijf te komen, waar een aantal heftrucks geparkeerd stond. De daders hadden het voorzien op de kostbare accu’s van deze heftrucks. Ze namen er vijf mee. Ze vertrokken met hun auto via het hek aan de achterzijde van het pand.

    De accu’s hebben de volgende serienummers:

    • B2994
    • B2993
    • B2940
    • B2939
    • B2906

    Vragen

    • Denk jij te weten wie deze dieven zijn, bijvoorbeeld door de beschrijving van de auto en de aanhangwagen?
    • Heb jij informatie opgevangen over deze diefstal?
    • Heb jij na 3 november 2023 heftruck-accu’s (met bovenstaande serienummers) te koop aangeboden zien worden?

    Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=0yauwD8gSCo

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening