Ga naar content
Mijn buurt: 
Lettele +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal uit woning – Klumperstraat – Bathmen

    Aan de Klumperstraat in Bathmen sloop een man in bij een woning, terwijl de bewoonster stond de douchen. Hij stal een flink geldbedrag en sieraden. Denk jij te weten wie deze man is? Neem dan contact met ons op!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De man ging eerst naar de voordeur van het huis. Even later liep hij achterom, waar hij binnen wist te komen. De 79-jarige bewoonster van het huis was op dat moment boven in de badkamer. Ondertussen zocht de man op haar slaapkamer naar waardevolle spullen, die hij onder meer vond in een kluis. De vrouw dacht geluiden te horen en riep of er iemand was. Ze kreeg geen antwoord. Toen ze ontdekte wat er was gebeurd, was de dief alweer vertrokken.  

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=-MkI7WOoT4k

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening