Ga naar content
Mijn buurt: 
7622 +5.0km
  Verander locatie

  Diefstalpogingen uit auto’s – Andreastraat – Hengelo

  Aan de Andreastraat in Hengelo deed een man meerdere pogingen tot diefstal uit auto’s. Weet jij wie dit is? Laat het ons weten!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De man fietste rond 02.00 uur ’s nachts door de straat en voelde bij meerdere auto’s aan de portieren. In de auto’s die niet op slot waren, ging hij op zoek naar spullen van waarde. Voor zover bekend vond hij die niet.

  In december vonden in Hengelo nog twee auto-inbraken plaats die qua werkwijze op deze zaak lijken. We sluiten niet uit dat het gaat om dezelfde dader. 

  Herken jij deze man? Neem dan contact met ons op! Bekijk ook het filmpje onderaan deze pagina van opsporingsprogramma Plaats Delict, waarin bewegende beelden van de man te zien zijn.

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ihcdXVOlTTA

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening