Ga naar content
Mijn buurt: 
deventer +5.0km
    Verander locatie

    Inbraak fotowinkel – Keizerstraat – Deventer

    Aan de Keizerstraat in Deventer braken twee mannen in bij een fotowinkel en stalen geld. Herken jij (één van) deze twee? Geef het aan ons door!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De inbrekers kwamen vroeg in de morgen – tussen 05.00 en 05.30 uur – aan bij het gebouw waarin de winkel zich bevindt. Ze wisten binnen te komen in de centrale hal en trapten de deur naar de fotowinkel in. In de winkel probeerden ze de kassa te openen. Toen dit niet lukte, namen ze de gehele kassa mee, waar enkele honderden euro’s in zaten.

    Herken jij de mannen? Laat het ons weten!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn: 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=1sZ7YVpE2yc

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening