Ga naar content
Mijn buurt: 
Waardenburg +5.0km
    Verander locatie

    Inbraakpoging juwelier – Waterstraat – Zaltbommel

    Aan de Waterstraat in Zaltbommel probeerde een groepje inbrekers bij een juwelierszaak naar binnen te komen. Weet jij wie hierachter zaten? Neem dan contact met ons op!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De inbrekers kwamen met een auto aan. Drie van hen stapten uit. De persoon achter het stuur bleef zitten en liet de motor draaien. De achterklep werd alvast opengezet voor de buit. Ondertussen probeerden de drie het rolluik voor de juwelierszaak kapot te maken om binnen te komen. Dat ging minder gemakkelijk dan de inbrekers vermoedelijk hadden verwacht. Na enkele minuten gaven ze het op, stapten ze in de auto en reden hard weg.

    Vragen

    • Heb je een idee wie de daders zouden kunnen zijn? Bekijk ook onderaan deze pagina de video over deze zaak, waarin je de verdachten in beweging ziet. We realiseren ons dat de beelden niet duidelijk zijn, maar misschien herken je iemand aan bijvoorbeeld de manier van lopen.
    • Heb jij in jouw omgeving informatie opgevangen over deze inbraakpoging?

    Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=q4iXkQ2JLVw

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening