Ga naar content
Mijn buurt: 
deventer +5.0km
    Verander locatie

    Mishandeling – Broederenplein – Deventer

    Aan het Broederenplein in Deventer spoot een man pepperspray in het gezicht van willekeurige personen. We willen graag weten wie deze dader is. Herken je hem? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De man, die vermoedelijk Pools sprak, spoot de spray eerst in het gezicht van een 13-jarige jongen. Ongeveer een uur later was een 33-jarige man het doelwit. De dader liep dit slachtoffer zelfs nog even achterna toen die hulp zocht in een supermarkt.

    De man droeg een zwarte trainingsbroek met witte strepen aan de zijkant, een zwarte jas met capuchon en een zwarte pet. Ook droeg hij een blauw tasje.

    Vragen

    • Herken jij de man?
    • Weet jij waar hij nu verblijft?
    • Is dit jou ook overkomen en heb je daarover nog niet met ons gesproken?

    Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=XEwGZQ_9HAs

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening