Ga naar content
Mijn buurt: 
Hattem, Hattem, Gelderland +5.0km
  Verander locatie

  Mishandeling – Diezerstraat – Zwolle

  Aan de Diezerstraat in Zwolle mishandelden enkele jongemannen een 60-jarige man uit Nijmegen. Weet jij wie de verdachten zijn? Neem dan contact met ons op!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De jongemannen vroegen het slachtoffer of hij iets had geroepen tijdens het Pro Palestina-protest eerder die middag in Zwolle. Toen het slachtoffer antwoordde van niet en naar de ingang van een winkel liep, kreeg hij twee klappen. Het slachtoffer kwam hierbij ten val. Hij liep een hersenschudding op, gekneusde kaak- en nekspieren en een afgebroken tand. Ook raakte de pees van zijn linker duim beschadigd.

  Herken jij deze jongemannen? Of één van hen? Laat het ons weten!

  Contact

  Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=4brgsxDJg4c

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening