Ga naar content
Mijn buurt: 
Arnhem +25.0km
    Verander locatie

    Overval op snackbar – Imkersplaats – Apeldoorn

    Aan de Imkersplaats in Apeldoorn overviel een man een snackbar. Denk jij te weten wie deze persoon is? Laat het ons weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De man liep rond 21.30 uur de snackbar binnen. Hij was helemaal in het zwart gekleed en had zijn gezicht zó bedekt dat vrijwel alleen zijn ogen zichtbaar waren. Doelgericht liep hij op de toonbank af. Hij haalde een wapen tevoorschijn en wees dat in de richting van de medewerkster. Vervolgens eiste hij geld. De geschrokken medewerkster haalde briefgeld uit de kassa en overhandigde dit aan de man, die duidelijk maakte dat hij meer wilde. Er was echter niet meer, waarop de overvaller weer vertrok. In de snackbar was op dat moment één klant aanwezig, die op een bankje wachtte op haar bestelling en ondertussen iets op haar telefoon deed. De overvaller zag dit gebeuren en was bang dat zij hem zou filmen. Om dat te voorkomen, probeerde hij haar telefoon uit haar handen te grissen, maar dit lukte niet. Hij verliet de winkel en zette het buiten op een rennen.

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=M0R2Hsm-dUQ

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=EV9nyi21NCQ

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening