Ga naar content
Mijn buurt: 
montferland +5.0km
    Verander locatie

    Overval op supermarkt – Havikstraat – Apeldoorn

    Aan de Havikstraat in Apeldoorn overviel een man de servicebalie van een supermarkt. Heb jij een idee wie de dader is? Neem dan contact met ons op!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De man liep rond 20.30 uur gehaast de winkel binnen en liep in één streep door naar de servicebalie. Hij had zijn gezicht zodanig afgedekt dat alleen zijn ogen zichtbaar waren. De twee medewerkers bij de servicebalie schrokken van de man, zeker toen hij een wapen liet zien en al het geld uit de kassa eiste. Eén van de medewerkers deed wat hij vroeg. Ondertussen wilde een naar binnen lopende klant rechtsomkeert maken toen hij zag wat er gebeurde. Maar de overvaller maakte zwaaiend met zijn wapen duidelijk dat hij niet weg mocht gaan, maar juist de winkel in moest lopen. De klant deed dit. Kort daarna verliet de overvaller de winkel met zijn buit.

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=M0R2Hsm-dUQ

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=EV9nyi21NCQ

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening