Ga naar content
Mijn buurt: 
montferland +5.0km
    Verander locatie

    Overval op tankstation – Marchantstraat – Apeldoorn

    Aan de Marchantstraat in Apeldoorn overviel een man een tankstation. Weet jij mogelijk wie de dader is? Laat het ons dan weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De medewerkster was rond 18.15 uur buiten vóór de tankshop bezig met de bloemen. Er waren op dat moment geen klanten in de winkel. Plotseling dook een man op, die donker gekleed was en zijn gezicht zodanig had bedekt dat alleen zijn ogen zichtbaar waren. Hij liep op de vrouw af en sommeerde haar met dwingende stem om naar binnen te gaan. Hij hield zijn handen in zijn zakken; de vrouw hield rekening met de mogelijkheid dat hij een wapen bij zich droeg. Ze liep naar de kassa, waar ze het tasje dat de overvaller haar had gegeven, vulde met briefgeld. Met de buit verliet hij de winkel. Buiten zette de man het op een rennen.

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=M0R2Hsm-dUQ

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=EV9nyi21NCQ

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening