Ga naar content
Mijn buurt: 
braamt +25.0km
    Verander locatie

    Winkeldiefstal – Runneboom – Warnsveld

    Aan de Runneboom in Warnsveld stal een man enkele exemplaren luxe vleessoorten. Herken jij deze persoon? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De man liep door de winkel met een winkelmandje aan zijn arm. Bij de stelling met vlees legde hij drie entrecotes en één bavette (beiden rundvlees) in zijn mandje. Maar hij was niet van plan om hiervoor te betalen, want tijdens zijn tocht door de winkel stak hij de producten één voor één in zijn binnenzak. Bij de kassa legde hij nog wel een halfje brood op de band, maar hij vertrok zonder deze mee te nemen of af te rekenen.  

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=dpDTUh02kvk

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening