Ga naar content
Mijn buurt: 
Gemeente Hardenberg +2.0km
  Verander locatie

  Woninginbraak – Schotlaan – Hardenberg

  Aan de Schotlaan in Hardenberg brak een groepje personen in bij een woning. Herken jij (één van) deze mensen? Laat het ons weten!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De inbrekers waren vermoedelijk met z’n vieren, onder wie één vrouw. Twee mannen liepen langs de woning, mogelijk als voorverkenning. Daarna braken ze in met de rest van de groep. In alle kamers keerden ze kasten en lades ondersteboven. Ze vonden geld, drie horloges en drie tassen. De horloges waren van de merken Ebel en Bouchard, de tassen van Chanel en Gucci. Het is mogelijk dat de dieven deze goederen proberen te verkopen. Zie je iets dergelijks te koop staan voor een prijs die wellicht te mooi is om waar te zijn? Wees dan alert: mogelijk gaat het om (deze of andere) gestolen goederen!

  Vragen

  • Herken jij de verdachten?
  • Heb jij informatie opgevangen die te maken heeft met deze inbraak?

  Neem dan contact met ons op!

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=RYVCCReb_rk

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening