Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Zware mishandeling - Steffensweg - Almelo

  Aan de Steffensweg in Almelo werd op vrijdag 30 juni 2023 een 47-jarige man uit Almelo zwaar mishandeld ter hoogte van speeltuin 'het Nieuwland'. We zijn op zoek naar mensen die hiervan getuige zijn geweest of meer informatie hebben over de daders.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het slachtoffer had wat jongeren op scooters aangesproken die asociaal rijgedrag vertoonden. Even later werd hij mishandeld door vier jongeren en een volwassen man. Hij moest met de ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Daar bleek dat hij een gebroken jukbeen en oogkas had en dat er een breuk in zijn kaak zat.

  Onderzoek
  We doen nog steeds onderzoek en zijn op zoek naar getuigen. We vermoeden dat er mensen zijn die meer moeten weten over dit incident. 

  Informatie doorgeven
  Ben jij getuige geweest of weet je meer over de daders? Ook als je een vermoeden hebt: geef het door. We gaan zorgvuldig om met iedere tip en gaan nooit zomaar over tot aanhouding. Daar gaat eerst gedegen onderzoek aan vooraf. Bel 0900-8844 of vul het tipformulier in. Heb je informatie maar wil je liever anoniem blijven? Meld het dan bij Meld Misdaad Anoniem. 

  Meld Misdaad Anoniem
  Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt. Je kunt Meld Misdaad Anoniem bereiken via 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=x3sLB7_qjvY

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening