Ga naar content
Mijn buurt: 
Culemborg%2C Nederland +5.0km
    Verander locatie

    Beroving - Euvenpad - Wijk bij Duurstede

    Dinsdag 30 januari wordt omstreeks 21:00u een 23-jarige man beroofd van zijn spullen op het Euvenpad in de Wijk bij Duurstede. Wie weet meer?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer is net uit zijn bus gestapt en loopt vanaf bushalte “Amstel in Wijk bij Duurstede” het Euvenpad op. Op zijn rug draagt hij een rugzak en in zijn ene hand heeft hij een rolkoffer vast en in de andere hand heeft hij een pakhoes vast.

    De man loopt over het fietspad als hij ter hoogte van de straat “de Regge” twee jongens ziet die bij een scooter staan. Eén persoon op de scooter en de ander ernaast. Als het slachtoffer op twee meter afstand staat van deze groep, rijden ze naar hem toe. Eén van hen stapt af en loopt naar de jongen. Het slachtoffer wordt bedreigd met een mes en moest direct zijn spullen afstaan.

    Hij geeft zijn rolkoffer af en de pakhoes. Ook moest hij geld geven, maar naast wat enkele euro’s had het slachtoffer niet bij zich. Toch geeft hij ook dit beetje geld af. Vervolgens reden ze op de scooter weg richting Hordenweg.
    Een dag later, woensdag 31 januari, wordt er in een park gelegen aan dr DR. Holwerdastraat in de Wijk bij Duurstede, een uitgebrande koffer gevonden. Getuigen verklaarden dat die koffer van een scooter zou zijn gevallen. Er wordt nog onderzocht of dit met elkaar in verband staat.

    Signalement verdachten:
    - Droegen allebei een donkere helm;
    - De ene verdachte was net iets kleiner dan de ander;
    - Mogelijk allebei tussen de 16 en 20 jaar oud.

    We komen graag in contact met mensen die meer weten. Heeft u informatie, deel die dan gratis via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

    Vragen

    Wie heeft er meer informatie over dit incident?

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=zXom_dXSaAg

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening