Ga naar content
Mijn buurt: 
Middenbeemster +5.0km
    Verander locatie

    Explosie – Zeisstraat – Purmerend

    Op donderdag 22 februari vond er een explosie plaats bij een woning aan de Zeisstraat in Purmerend, vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Momenteel voert de politie een onderzoek uit en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Omstreeks 21.15 uur vond de explosie plaats. De knal is vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Bij de explosie heeft de voordeur schade opgelopen en ontstond er brand in de woning. De brandweer heeft de brand vrij snel kunnen blussen. Gelukkig raakte niemand gewond.

    De politie roept getuigen op om zich te melden. Indien u de politie nog niet heeft gesproken en iets heeft waargenomen tussen 21.00 uur en 21.30 uur op de dag van de explosie, of als u iets verdachts heeft gezien voorafgaand aan of na de ontploffing aan de Zeisstraat, wordt u vriendelijk verzocht direct contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via het onderstaande tipformulier, onder vermelding van zaaknummer 2024039430. Anonieme meldingen zijn ook mogelijk via telefoonnummer 0800-7000.

    Melden helpt

    Bij een verdachte situatie, bel altijd 112. Informatie over (de achtergronden van) vergelijkbare incidenten kan worden gemeld via 0900-8844. Als u aarzelt om informatie te verstrekken, kunt u dit ook altijd anoniem of vertrouwelijk doen. Maak dan gebruik van Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of van het Team Nationale Inlichtingen (088-6617734), een afdeling die getraind is in het afschermen van tipgevers en informanten.

    Beelden en foto's kunnen worden verzonden via www.politie.nl/upload.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening