Ga naar content
Mijn buurt: 
3315nn +5.0km
  Verander locatie

  Brandstichting - Maarten Harpertsz. Trompweg - Dordrecht

  In een flat aan de Maarten Harpertsz. Trompweg in Dordrecht heeft in de nacht van zondag 4 februari op maandag 5 februari rond 00.30 uur brand gewoed. Help de politie in het onderzoek naar de dader(s)!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Vanwege de brand moesten meerdere verdiepingen worden ontruimd en moesten ongeveer 100 mensen elders ondergebracht worden. De politie doet onderzoek naar de brand, omdat er een vermoeden is van brandstichting. We komen daarom graag in contact met getuigen die meer weten!

  Niemand gewond
  Gelukkig raakte er niemand gewond. Wel werden er meerdere personen nagekeken door het ambulancepersoneel vanwege het inademen van rook. Een 63-jarige man uit Dordrecht is aangehouden tijdens het incident, omdat hij hulpverleners ter plaatse tegenwerkte en lastigviel. Eén van de agenten werd in het gezicht geslagen en een andere agent liep letsel aan haar hand op.

  Contact
  De politie komt graag in contact met mensen die meer weten en dit nog niet met de politie hebben besproken. Bel daarvoor naar 0900-8844. Tippen kan ook volledig anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=8AFg8AnDUXs

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening