Ga naar content
Mijn buurt: 
rotterda +5.0km
    Verander locatie

    Explosie - Schammenkamp - Rotterdam

    Maandagavond rond 20.30 uur is de Schammenkamp en omgeving opgeschrikt door een enorme knal. Drie personen kwamen hierbij om het leven. Tijdens het onderzoek stuitte de politie op attributen die gebruikt kunnen worden bij het vervaardigen van verdovende middelen. Hiervoor hield de politie een 34-jarige Rotterdammer aan. Zijn rol wordt onderzocht.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het onderzoek naar de enorme explosie is in volle gang en de politie komt heel graag in contact met mensen die mogelijk meer weten over wat er zich op de Schammenkamp heeft afgespeeld. Dit kan via onderstaande opties en ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

    Vragen

    Wie heeft meer informatie over wat zich de afgelopen maanden op de Schammenkamp afspeelde? Heeft u iets opvallends gezien, welke auto's reden daar of waren er andere zaken die mogelijk met de kennis van nu, opvallend te noemen zijn? Hoe klein deze informatie misschien ook lijkt, alles kan helpen in het onderzoek naar oorzaak van de explosie. 

     

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=c4NyeaQA9dA

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening