Ga naar content
Mijn buurt: 
Holtheme +5.0km
    Verander locatie

    Overval – Bentheimerstraat – Coevorden

    Wie herkent deze man die een overval heeft gepleegd op een winkel aan de Bentheimerstraat in Coevorden. Op vrijdag 1 december maakt hij rond 16:15 uur een geldbedrag buit. Weet je meer? Neem contact op met de politie.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op vrijdag 1 december om ongeveer 16:15 uur loopt de verdachte met een fiets aan de hand door de Koesteeg langs een parkeerplaats. Via de Markt gaat hij naar de Bentheimerstraat en loopt de winkel binnen. Wanneer hij in de winkel is laat hij een mes zien aan een medewerkster en dwingt een geldbedrag af. Met de buit verlaat hij de winkel. Hij verloopt vervolgens door de Bentheimerstraat. Via de Oostersingel komt hij uit in de Koesteeg, waar hij voor de overval ook al liep. Toen nog met zijn fiets. Hier verdwijnt hij uit beeld. Waar zijn fiets is gebleven is onbekend.

    Signalement
    Het signalement van de verdachte is:
    -    een man met een lichte huidskleur
    -    lengte 190-200 cm
    -    donkere/zwarte schoenen
    -    zwarte jas met zwart/grijze handschoenen
    -    blauwe spijkerbroek

    Herken je de verdachte? Of heb je meer informatie over deze zaak? Of weet je waar hij zijn fiets heeft gelaten? Bel dan de politie via de opsporingstiplijn 0800-6070. Meld je het liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=NmO6F-2xhgQ

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening