Ga naar content
Mijn buurt: 
schiedam +5.0km
  Verander locatie

  Pinnen met gestolen pinpas - Vierambachtsstraat - Rotterdam West

  Op de Vierambachtsstraat in Rotterdam pinde een onbekende man op 20 november met een pinpas die eerder van een 75-jarige vrouw uit Rotterdam was ontvreemd. Wie is deze pinner? Laat het ons weten!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Meer dan 2000 euro raakt een 75-jarige Rotterdamse kwijt als ze trapt in bankfraude. De persoon die geld pint van haar rekening is gefilmd, maar omdat hij vermoedeljk minderjarig is, hebben we zijn gezicht onherkenbaar getoond. Hij is niet herkend en heeft zich ook niet bij de politie gemeld, dus laten we hem nu herkenbaar zien.

  SMS
  Het slachtoffer, dat woont in Delfshaven, krijgt op maandag 20 november rond het middaguur een sms-je waarin wordt beweerd dat haar bankrekening betrokken is bij fraude. Haar wordt aangeraden een opgegeven nummer te bellen. Vervolgens geeft ze via een app toegang tot haar telefoon. Daarna haalt iemand haar bankpassen op en vertelt de bejaarde vrouw ook de pincodes.

  Joggingbroek
  Dezelfde maandag om 13.44 uur wordt bij een Geldmaat in de Vierambachtsstraat ook in Delfshaven geld van haar bankrekening gehaald. De jongeman die dit doet draagt een opvallende lichtblauwe joggingbroek en hij loopt op Crocs. Herkent u hem ? Laat het ons weten op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=PlA5aeujdOg

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening