Ga naar content
Mijn buurt: 
heythuysen +5.0km
    Verander locatie

    Dodelijk verkeersongeval - Roggelseweg - Haelen

    Aan de Roggelseweg in Haelen heeft op donderdag 8 februari om 14:20 uur een verkeersongeval plaatsgevonden. Een 33-jarige vrouw is aan de gevolgen hiervan overleden. De politie zoekt getuigen.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Omstreeks 14:20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het ongeval, waarbij een personenauto betrokken was in een aanrijding met een fietser. De bestuurster van de fiets werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar zij later aan haar verwondingen is overleden.

    De omgeving van het ongeval was voor enige tijd afgezet om specialisten van de politie onderzoek te laten doen. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de sporen op de weg, de toestand van de betrokken voertuigen, en worden eventuele camerabeelden uit de omgeving veiliggesteld.

    Getuigenoproep
    De politie roept getuigen op die het ongeval hebben zien gebeuren of die mogelijk camerabeelden hebben van de omgeving rond het tijdstip van het ongeval. Ook mensen die meer informatie hebben over de situatie vlak voor het ongeval worden verzocht contact op te nemen. Getuigen kunnen zich melden via het landelijke telefoonnummer van de politie op 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
     

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening