Ga naar content
Mijn buurt: 
Minnertsga +5.0km
    Verander locatie

    Overval – Bitgumerdyk - Berltsum

    Wie herkent de verdachte of de blauwe e-bike waarop hij reed toen hij een poging deed om het tankstation in Berltsum te overvallen? Neem dan contact met ons op.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op vrijdagmiddag 29 december kreeg de politie rond 16:20 uur een melding van een overval bij een tankstation aan de Bitgumerdyk in Berltsum. Vlak daarvoor kwam de verdachte op een blauwkleurige e-bike van het merk Giant, type Twist, bij de pomp aan. Hier bedreigde de verdachte een aanwezige bediende met een vuurwapen. De tankbediende wist de verdachte te overmeesteren en het tankstation uit te werken. De verdachte vluchtte hierop te voet in de richting van Sint Annaparochie. Er raakte niemand gewond.

    Het onderzoek
    Meerdere collega zijn ter plaatse gegaan en hebben in de omgeving gezocht naar de verdachte. Er is buurt- en sporenonderzoek gedaan en er werden getuigen gehoord. Deze verdachte is tot op heden niet gevonden.

    Daarom brengen we nu deze beelden naar buiten. Hierop is duidelijk te zien wat de verdachte voor kleding draagt en dat hij een rode plastic tas mee heeft. We komen graag in contact met mensen die de persoon op de video herkennen.  Ook komen we graag in contact met mensen die meer informatie hebben over de blauwkleurige e-bike.

    Wie herkent deze fiets?
    Herkent u de verdachte of de fiets waarop de verdachte naar het tankstation in Berltsum kwam? Deel uw informatie met de politie door te bellen naar 0800-6070 of via onderstaand tipformulier. Liever Anoniem? Deel uw informatie dan via meldmisdaadanoniem.nl of bel naar 0800-7000.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=EAawsEp5wYs

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening