Ga naar content
Mijn buurt: 
Lieren +5.0km
    Verander locatie

    Brandstichting - Arnhemseweg - Beekbergen

    Bij seksclub De Villa aan de Arnhemseweg in Beekbergen (gemeente Apeldoorn) werd in juli 2023 brandgesticht. Weet jij hier meer over of herken je de brandstichter? Laat het weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De brand vond plaats in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juli. Iemand stak de brand rond 00.15 uur doelbewust aan. Het vuur laaide al snel hoog op. Ondanks de inzet van de brandweer was het pand niet meer te redden. Het brandde compleet af.

    De recherche heeft sinds de brandstichting niet stilgezeten en onder meer getuigen verhoord en camerabeelden uitgekeken. Nu roept de recherche de hulp van het publiek in. Als jij antwoord denkt te hebben op één van de onderstaande vragen, tip ons dan!

    Vragen

    • De camerabeelden zijn niet heel duidelijk, maar herken jij de persoon toch? Bijvoorbeeld aan de manier van lopen? Ook bij twijfel: tip ons! We houden nooit zomaar iemand aan op basis van een tip. Daar gaat altijd een uitvoerig onderzoek aan vooraf.
    • Weet jij meer (of heb je vermoedens) over het mogelijke motief voor de brandstichting?
    • Heb jij die nacht (15 op 16 juli) iets bijzonders gezien bij De Villa?
    • Enkele dagen later werd ingebroken in de schuur op het terrein. De dader nam een opvallend, professioneel koffieapparaat mee van het merk Conti. Heb jij zo’n machine sinds medio juli gezien?
    • Heb jij informatie opgevangen over de brandstichting? Geef het door, ook al lijkt het in jouw ogen onbelangrijk.

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=gWjSEA5ex6U

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=H4Zrk1jz_Sk

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening