Ga naar content
Mijn buurt: 
braamt +25.0km
    Verander locatie

    Brandstichting - Brinkhorst - Zutphen

    Aan de Brinkhorst in Zutphen stichtte een man brand bij een bedrijf. Heb jij hier informatie over? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De man kwam op een scooter aan rijden, brak in bij het gebouw en stichtte er brand met behulp van vuurwerk. Vervolgens rende hij het gebouw uit. Terwijl hij op zijn scooter wegreed, laaide het vuur snel hoog op. Ondanks inspanningen van de brandweer is van het pand weinig overgebleven. 

    Een getuige zag rond het tijdstip van de brandstichting een scooterrijder onderuitgaan bij de ingang van park Bronsbergen; dat ligt op ongeveer zevenhonderd meter van de plaats delict. Op die locatie vonden we stukken plastic die vermoedelijk van een windscherm zijn; mogelijk van de scooter van de dader. 

    Vragen

    • Heb jij informatie over deze brandstichting? 
    • Herken jij de man op de beelden? De beelden zijn niet heel duidelijk, maar misschien herken je de persoon in combinatie met de scooter en de kleding. Het lijkt erop dat hij reflecterende elementen aan zijn schoenen en/of broek heeft. 
    • Ken jij een scooterrijder die na 7 oktober 2023 opeens zonder windscherm reed?
    • Ben jij die avond getuige geweest en heb je nog niet met de politie gesproken?

    Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=YhT_gjhr-5Q

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening