Ga naar content
Mijn buurt: 
Aalburg +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal barbecue – E.P. van Ooijenstraat – Aalst

    Aan de E.P. van Ooijenstraat in Aalst stalen drie personen een barbecue ter waarde van ongeveer 1.600 euro uit een tuin. Herken jij deze mensen? Laat het ons weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Tussen 03.00 en 04.00 uur in de nacht van 1 op 2 augustus parkeerden de mannen hun auto schuin tegenover het huis van de gedupeerden. Eén van hen liep de voortuin in, de andere twee hielden de wacht. Al snel kwam de eerste man terug met de barbecue in zijn handen. Ze laadden deze in de auto en vertrokken. De gestolen barbecue is een Kamado Joe (K.J.) Classic II. Het toestel is rond van vorm en rood van kleur.

    Ken jij iemand die vanaf augustus plotseling in het bezit was van zo’n rode barbecue? Of heb je een dergelijke barbecue ergens te koop zien staan? Tip ons!

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=fJ_qeorrd40

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening