Ga naar content
Mijn buurt: 
westervoort +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal en pinnen met gestolen pas – Jansplaats – Arnhem

    Aan de Jansplaats in Arnhem stalen twee mannen een portemonnee uit een vrachtwagen. Vervolgens deden ze meerdere aankopen met een bankpas uit die portemonnee. Herken jij de mannen? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De mannen liepen over de Jansplaats, waar een vrachtwagen geparkeerd stond. De chauffeur was bezig met het lossen van zijn vracht. De mannen wachtten tot de kust veilig was en openden de cabinedeur. Ze namen de portemonnee van de chauffeur mee. In die portemonnee zat onder meer een bankpas, die vervolgens binnen elf minuten vijf keer gebruikt werd. Bij twee winkels deden ze aankopen voor in totaal bijna honderd euro. Weet jij wie deze mannen zijn, laat het ons dan weten. 

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=mspPzyem3yI

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening