Ga naar content
Mijn buurt: 
Rumpt +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal fiets – Voorstraat – Beesd

    Aan de Voorstraat in Beesd stalen een man en een vrouw een fiets van een afgesloten terrein. Herken je deze twee? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het tweetal kwam 's nachts met één fiets aan bij de woning. Achter een hek stond een fiets, waar ze het op voorzien hadden. Ze trokken de fiets naar zich toe met hun armen door de spijlen van het hek. Zo tilden ze samen de fiets over het hek heen. Vervolgens fietsten ze weg. Denk je te weten wie deze twee zijn? Neem dan contact met ons op!

    Over de fiets

    Het gaat om een zwarte fiets van het merk Cortina, type Crush (bouwjaar 2012). Voorop de fiets stond een transportrekje. Op het middenframe zat een blauwe sticker van Wakkermans Beeld & Geluid.

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening