Ga naar content
Mijn buurt: 
Braamt +5.0km
    Verander locatie

    Drugsafvaldumpingen – Achterhoek

    In Sinderen, Pannerden, Loerbeek en net over de grens in Elten (D.) is drugsafval gedumpt. Weet jij meer over de dumpingen of over de donkere Ford met drie-assige aanhanger die hier vermoedelijk bij is gebruikt? Laat het weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De dumpingen vonden plaats tussen 1 en 5 januari. Het gaat om bijna vierhonderd jerrycans met drugsafval. In de jerrycans zat vermoedelijk afval van de productie van synthetische drugs. Vermoedelijk hebben de dumpingen met elkaar te maken. De politie is een onderzoek gestart. Afval dumpen is een ernstig strafbaar feit; drugsafval kan grote schade toebrengen aan het milieu, het drinkwater en de volksgezondheid.

    De locaties:

    • 1 januari: Elten, nét over de grens in Duitsland (ruim 100 vaten)
    • 3 januari: Wissinklaan in Sinderen (101 vaten)
    • 4 januari: Lobberdenseweg in Pannerden (100 jerrycans)
    • 5 januari: Lage Eltenseweg in Loerbeek (82 jerrycans)

    Voertuig

    Op 5 januari is in Loerbeek een donkere auto gezien met daarachter een drie-assige aanhangwagen. We vermoeden dat deze auto bij de dumping betrokken is en dat het gaat om een Ford.

    Vragen

    • Heb jij iets gezien of gehoord dat mogelijk met de dumpingen te maken heeft en heb je daar nog niet met ons over gesproken?
    • Heb jij informatie over de productie van synthetische drugs en/of het dumpen van drugsafval opgevangen?
    • Heb jij camerabeelden uit de omgeving van de dumplocaties?
    • Weet jij wie in de nacht van 5 januari gebruik maakte van een donkere Ford?
    • Weet jij wie kan beschikken over een drie-assige aanhanger?

    Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=sLiQ6D_OIyo

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening