Ga naar content
Mijn buurt: 
zwolle +25.0km
    Verander locatie

    Overval - Deventerstraat - Vaassen

    Op zondagavond 7 januari rond 23:00 uur is er een poging tot gewapende overval geweest op een Chinees restaurant in Vaassen. De politie onderzoekt het voorval en vraagt iedereen die iets gezien heeft om informatie te delen. Het is ook belangrijk om eventuele camerabeelden waarop de daders mogelijk te zien zijn, te delen.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond dat tijdstip kreeg de politie een melding dat twee mannen het restaurant binnenkwamen, waarvan wordt vermoed dat ze gewapend waren. Gelukkig wist een medewerker te ontsnappen, en er is niets buitgemaakt. De verdachten zijn te voet weggevlucht vanaf de plek van de overval.

    De verdachten worden beschreven als jonge jongens, gekleed in het zwart en met gezichtsbedekking tijdens de overval. Mogelijk waren er bij de overval drie verdachten betrokken, waarvan één op de uitkijk stond.

    Ondanks het al gestarte buurtonderzoek en gesprekken met getuigen doet de politie een dringende oproep aan iedereen die mogelijk iets gezien heeft. Woon je in de buurt en heb je een beveiligingscamera of deurbelcamera? Mogelijk heb je beelden die van essentieel belang zijn voor het onderzoek. Als er iets verdachts te zien is op je camerabeelden, deel dit alsjeblieft met de politie.

     

    Vragen

    Als je informatie hebt die kan helpen bij het onderzoek, neem dan direct contact op met de politie via het landelijke politienummer 0900-8844. Je kunt ook het tipformulier invullen of informatie delen via de opsporingstiplijn 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening