Ga naar content
Mijn buurt: 
zwolle +25.0km
    Verander locatie

    Overval - Meestersweg - Staphorst

    Een supermarkt aan de Meestersweg in Staphorst werd op donderdagavond 11 januari overvallen door een man. Wie weet meer over de dader of heeft camerabeelden?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 18.35 uur kwam er een man de supermarkt binnen. Hij pakte twee producten en legde deze op de kassaband. Daarna liep hij naar de kassamedewerkster en bedreigde haar met een mes. Nadat de medewerkster wat geld had gegeven ging de man ervandoor. Er raakte gelukkig niemand gewond.

    Signalement
    Het gaat om een man tussen de 30 en 40 jaar oud. Hij is rond de 1.80 meter lang, heeft groene ogen en een beetje blonde gezichtsbeharing. Hij droeg die avond groene handschoenen waarvan de binnenkant grijs was. Verder had hij een donkergrijze jas en grijze joggingsbroek aan en had hij een bivakmuts op. Hij sprak Nederlands, zonder accent.

    We zijn direct een onderzoek gestart en vragen jou daarbij om hulp.

    Vragen

    • Was jij donderdag 11 januari tussen 18.30 uur en 19.00 uur in de (omgeving van de) Meestersweg in Staphorst en heb je de man gezien?
    • Weet je meer over zijn mogelijke vluchtroute?
    • Heb je camerabeelden (denk ook aan ring deurbelbeelden) waar de man op staat?
    • Weet je wie de verdachte is aan de hand van het signalement?
    • Heb je andere informatie die relevant is voor ons onderzoek?
    • Dan spreken we je graag!

    Contact
    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel 0900-8844. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening