Ga naar content
Mijn buurt: 
Beerzerveld +5.0km
    Verander locatie

    Overval supermarkt – Julianaplein – Vroomshoop

    Aan het Julianaplein in Vroomshoop overviel een man een supermarkt. Dit gebeurde op maandag 8 januari. Heb jij meer informatie? Laat het weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De overvaller kwam rond sluitingstijd – 20.00 uur – de winkel binnen. Hij legde wat spullen op de band, zogenaamd om af te rekenen. Maar toen de caissière de kassalade opende, kwamen zijn ware bedoelingen aan het licht. Hij bedreigde de vrouw met een mes en eiste geld. Met een geldbedrag verliet hij rustig de winkel.

    Signalement
    De man heeft een lichte huidskleur en een breed postuur. Hij is 1.85 à 1.90 meter lang. Hij droeg een zwarte jas met mogelijk een witte streep op de achterkant en een zwarte muts.

    Vragen

    • Was jij donderdag 8 januari rond 20.00 uur in de (omgeving van het) Julianaplein in Vroomshoop en heb je de man gezien?
    • Weet je meer over zijn mogelijke vluchtroute?
    • Heb je camerabeelden (denk ook aan ring deurbelbeelden) waar de man op staat?
    • Weet je wie de verdachte is aan de hand van het signalement?
    • Heb je andere informatie die relevant is voor ons onderzoek?

    Dan spreken we je graag!

    Contact
    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=uhL1dTaaBoU

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening