Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Huissen +5.0km
  Verander locatie

  Winkelinbraak – Dorpsplein – Westervoort

  Aan het Dorpsplein in Westervoort braken twee personen in bij een telefoonwinkel. Ze stalen dertig mobiele telefoons en geld. Herken jij hen? Tip ons!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De inbrekers parkeerden rond 03.30 uur ’s nachts hun fiets voor de winkel. Met een breekijzer probeerden ze de deur open te krijgen. Toen dat niet lukte, gooiden ze met een stoeptegel een ruit in en klommen ze naar binnen. Ze vulden een grote tas met alle telefoons die ze konden pakken. Ook namen ze 50 euro mee uit de kassa. De twee vertrokken weer op de fiets. De wat forsere persoon op een elektrische fiets, de andere op een mountainbike. Mogelijk wonen ze in de omgeving.

  Herken jij het tweetal, bijvoorbeeld aan hun postuur en/of manier van lopen en bewegen? Laat het ons weten!

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt. 

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=g6XUePsGMFk

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening