Ga naar content
Mijn buurt: 
overijssel +5.0km
  Verander locatie

  Woningoverval – Bellinkhofsweg – Almelo

  Aan de Bellinkhofsweg in Almelo is woensdag 20 december een 88-jarige man overvallen in zijn woning. Weet jij hier meer over? Tip ons!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het slachtoffer zat die avond rond 20.30 uur in zijn woonkamer toen er opeens een man voor hem stond. Deze man bedreigde hem met een wapen en eiste geld. Toen de bewoner hem een geldbedrag gaf, ging hij ervandoor.

  De overvaller was geheel in het zwart gekleed en had zijn gezicht afgedekt. Hij droeg opvallende Nike-schoenen (zie foto).

  Vragen

  • Herken jij de overvaller aan zijn kleding of manier van bewegen?
  • Heb jij mensen in jouw omgeving horen praten over de overval?
  • Weet jij waarom de overvaller uitgerekend dit doelwit uitkoos?
  • Weet jij meer over het busje met het logo?

  Contact
  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=eCfWDXf_zUM

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=asD5fPvNRzM

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening