Ga naar content
Mijn buurt: 
Loosdrecht +5.0km
    Verander locatie

    Gewapende overval supermarkt – Curtevenneweg – Kortenhoef

    In Kortenhoef werd op dinsdagavond 9 januari rond 20.45 uur een supermarkt aan de Curtevenneweg overvallen. Een opvallende overvaller gezien zijn loopje en hoe kalm hij de overval pleegt. Wie weet wie hierachter zit?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Update

    Zie hier de video bij opsporingsprogramma Bureau NH: https://www.nhnieuws.nl/nieuws/331360/video-zo-gaat-supermarktovervaller-er-met-buit-vandoor

    Omschrijving

    Rond 20.45 uur loopt een persoon, geheel in het zwart gekleed, met een versnelde pas naar de servicebalie van een supermarkt. De dader trek een op een vuurwapen gelijken voorwerp uit zijn jaszak en richt die op de medewerker waarna hij geld eist.

    De medewerker voelt zich natuurlijk heel erg bedreigd, pakt een plastic tas en stopt daarin geld. Vervolgens wordt hij gevraagd om sigaretten, die achter de medewerker liggen, te pakken. Als de medewerker dan vraagt of de sigaretten ook in de tas moeten, is de verdachte al gevlucht met de tas met daarin het geld.

    De overvaller had een opvallend loopje. Misschien dat u de persoon daaraan herkent. Daarnaast komen wij graag in contact als u misschien op 9 januari in de avond, een opvallend persoon heeft gezien. Denk bijvoorbeeld aan iemand die ook helemaal in het zwart was gekleed of iemand die erg nerveus overkwam. We komen ook graag in contact met u als u in de buurt van de Curtevenneweg woont en u mogelijk camerabeelden heeft. Dan ontvangen wij die graag.

    Signalement

    De verdachte heeft het volgende signalement:

    • Licht getinte huidskleur;
    • In het zwart gekleed, zwarte hoodie, shirt en joggingbroek;
    • Zwarte sportschoenen;
    • Een zwart mondkapje voor zijn mond;
    • Ongeveer rond de 20 of 30 jaar.

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening