Ga naar content
Mijn buurt: 
Rhenen +5.0km
    Verander locatie

    Brandstichting - Prins Willem-Alexanderpark - Veenendaal

    Tijdens de jaarwisseling werd zwaar vuurwerk afgeschoten richting een flat aan het Prins Willem-Alexanderpark. De schade was groot. De recherche heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Weet jij iets?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het nieuwe jaar begint niet goed voor een moeder en haar dochter in Veenendaal. Kort na de jaarwisseling krijgen zij een telefoontje dat het appartement waarin zij wonen in de brand staat. Wanneer ze daar aankomen horen ze dat er die nacht rond 01.20 uur vanaf de straat vuurwerk is afgeschoten in de richting van de flat.

    Gelukkig waren ze op dat moment niet in de flat aanwezig, want het had ook heel anders kunnen aflopen. De schade in de woning is enorm en de kosten worden geschat op ruim 80.000 euro. Ook kunnen de bewoners nog niet terug naar het appartement, omdat de woning onbewoonbaar is.  

    Getuigen gezocht
    Help mee om deze zaak op te lossen. Uit het onderzoek blijkt dat een groep jongeren kort voor brand is gezien met vuurwerk. Hier wil de recherche meer over weten. Heb jij iets gezien van deze groep? Weet jij wie dit zijn?Beschik je over beelden? Of heb je andere informatie wat kan helpen bij het onderzoek? Deel dit dan met de recherche via het onderstaande tipformulier? Of bel met 0900-8844. Wil je liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

    Vragen

    Heb jij de groep jongeren met vuurwerk kort voor de brand gezien?

    Heb jij beelden waar iets op te zien is?

    Heb jij iets gehoord over de brand?

    Heb jij informatie wat kan helpen bij het onderzoek?

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening