Ga naar content
Mijn buurt: 
Nieuwegein, Nieuwegein, Utrecht +5.0km
    Verander locatie

    Explosie – Adenauerlaan - Utrecht

    Vannacht vond er bij een portiek van een appartementencomplex aan de Adenauerlaan een explosie plaats. Omwonenden werden omstreeks 02.25 uur wakker van een enorme klap. Toen zij gingen kijken, bleek dat er in het portiek een explosie had plaatsgevonden. De politie is een onderzoek gestart en is daarbij op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien? Laat het ons direct weten.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Dinsdagochtend 30 januari om 02.25 uur werd in een portiek van een apparementencomplex aan de Adenauerlaan een explosief tot ontploffing gebracht. Door de explosie ontstond een korte brand in het portiek die door een bewoner snel kon worden geblust. Het portiek raakte door de brand beschadigd en er was flink roet- en of rookschade. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of M 0800-7000.

    Deurbelcamera’s
    Heeft u wellicht een deurbelcamera waarop een persoon of meerdere personen te zien zijn rond het tijdstip van 02.25 uur dan hoort de politie dat graag. Liever anoniem een melding doen? Dat kan via M, 0800-7000.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening