Ga naar content
Mijn buurt: 
Almere, Nederland +5.0km
    Verander locatie

    Explosie – Beneluxlaan – Almere

    Bij een explosie aan de Beneluxlaan in Almere is een woning beschadigd geraakt. Rond 00:50 uur kwam er daar een explosief tot ontploffing. Heb jij iets gezien of gehoord? Of heb je camerabeelden? Meld je dan!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op het moment van de explosie was het gezin thuis. Zij kwamen met de schrik weg. Niemand raakte gewond. Door de ontploffing raakte de voordeur van de woning ontzet. Verder onstond er een kleine brand, waardoor ook de naastgelegen woning beschadigd raakte. De omgeving van het getroffen huis werd afgezet voor onderzoek. Het onderzoek is nog altijd in volle gang

    Meerdere incidenten
    In Almere zijn de afgelopen tijd meerdere explosies geweest. De politie onderzoekt of er een verband is met de andere explosies. Als er een verband blijkt, dan wordt deze meegenomen in het onderzoek.

    Alle informatie helpt
    Voor nu is de recherche op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heb jij iets gezien of gehoord of weet je misschien wie er achter de explosie zit? Meld dit dan. Ook camerabeelden waar iets op te zien is kunnen via onderstaand tipformulier worden gedeeld. Bellen kan via 0900-8844. Ook kan je anoniem melden via meldmisdaadanomniem.nl of 0800-7000.

    Vragen

    Heb je iets gezien of gehoord van deze explosie?

    Weet je wie de dader is?

    Heb je meer informatie?

    Heb je camerabeelden?

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening